Clínica dental a Girona

Instal·lacions

La teva clínica dental de referència al centre de Girona
Ens esforcem per oferir una odontologia de qualitat
L'equip professional que composa la clínica dental està en constant formació i actualització, oferint la màxima qualitat assistencial. El nostre objectiu és oferir el millor tractament per a cada pacient, basat en un diagnòstic exhaustiu i pensant en la seva salut i el benestar.
A Girona Bucodental disposem d'unes instal·lacions modernes amb tot el necessari perquè els nostres pacients rebin un tractament dental de qualitat amb el màxim confort possible, en un ambient càlid, relaxat i humà.
La clínica disposa de 3 gabinets dentals completament independents i adaptats a les diferents especialitats odontològiques.
Zona d'esterilització amb certificat Clinical Reference, en compliment de les normatives
NORMA EN ISO 11140:2005, NORMA EN ISO 11138:2005 i NORMA EN ISO 17665:2007.
Procés segur i acurat de recollida selectiva de residus, mitjançant una empresa de servei de gestió de residus sanitaris.

Visita Virtual

Contacta amb nosaltres
Demana la teva cita a Girona Bucodental. Estarem encantats de rebre't i aclarir els teus dubtes, generar confiança i oferir-te un pla de tractament adequat a les teves necessitats.

Equip

L'equip professional que composa la clínica dental està en constant formació i actualització, oferint la màxima qualitat assistencial.
El nostre objectiu és oferir el millor tractament per a cada pacient, basat en un diagnòstic exhaustiu i pensant en la seva salut i el benestar.